Verhuur van comfortabele ruimtes in onze praktijk

Onze praktijk beschikt over vier comfortabele kamers die individueel en ook in combinatie met de oefenruimte in zijn totaal gebruikt kunnen worden. Op werkdagen zijn de vier behandelruimtes van de praktijk te huur. Ze zijn geschikt voor individuele behandelingen.

De grote oefenruimte is geschikt voor personal training (o.a. TRX) en het geven van workshops en training aan (kleine) groepen.

Ook het geven van een lezing/workshop aan max. 20 personen is mogelijk in de studio. Indien u een powerpointpresentatie wilt geven dan dient u zelf voor een beamer te zorgen. Gebruik van WiFi is inbegrepen.

Studio Gezond en Fit huren voor een yogales, meditatie, mindfulness? Dit kan tijdens werkdagen in de avonduren (19.15 – 20.45) en in het weekend. Materialen zoals matten, bolsters, dekentjes, riemen en blokken zijn voor 12 personen aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen.

Prijs van verhuur van de studio is op aanvraag. Afhankelijk van waarvoor en hoe vaak je de ruimte wilt gebruiken, bepalen we de prijs.

De inrichting van de werkruimtes en de studio/oefenruimte is rustig en de verlichting sfeervol.

Faciliteiten studio en praktijk:

  • keuken met de mogelijkheid om thee en koffie te zetten
  • toilet
  • rolstoeltoegankelijk
  • WiFi
  • PVC vloer

Onze behandelruimten zijn per uur of per dag(deel) te huur. Als u belangstelling heeft om een behandelruimte te huren of de studio wilt boeken. U kunt een e-mail sturen naar info@gezondenfit.nl voor de exacte informatie.